Tietoja

Jos tykkäät osallistua nettikilpailuihin, olet tullut oikeaan paikkaan. Nettikilpailuja.com on 2011 perustettu sivusto joka julkaisee nettikilpailuja ja erilaisia tarjouksia sivustollaan. Meillä on listaukset eri kategorioista, jotka sisältävät raha-arvonnat, ilmaisnäytteet ja tarjoukset.

Niin suuret kuin pienetkin yritykset käyttävät nettikilpailuja ja arvontoja saadakseen yrityksensä tai tuotteensa ihmisten tietoon. Suurilla yrityksillä on valtavat markkinointibudjetit ja arvonnat ovat vain osa sitä. Yritykset arvelevat, että jos ne tarjoavat ihmisille mahdollisuuden voittaa palkintoja, niin ainakin he tutustuvat yritykseen ja ehkä jopa ostavat yrityksen myymiä tuotteita.

Sivustollemme on koottu kilpailuja eri lähteistä, jotta tarjontamme olisi mahdollisimman laaja. Yhteistyökumppaneinamme meillä on mm. Euroads, Guava media ja Adservice Media.

Kilpailuun osallistumine on helppoaOsallistuminen on yksinkertaista:

  1. valitse sinua kiinnostava kilpailu tai tarjous
  2. seuraa linkkiä ’siirry sivustolle’
  3. kun sivusto on latautunut sinun tarvitsee vain täyttää ilmoittautumiskaavakkeeseen tarvittavat tiedot. Näitä tietoja vpoivat olla nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja joskus puhelinnumerosi.
  4. lue kilpailun ehdot ja hyväksy ne. Näin olet mukana kilpailussa.
  5. Sen jälkeen vain odotat kunnes arvonta on ohi ja selvitä oletko voittaja.

Tarjouksiin osallistuminen on varmin tapa ’voittaa’, yleensä saat tuotteet pelkän postituskulujen hinnalla. Kipailut ja arvonnat vaativatkin sitten onnea sillä voittajat arvotaan satojen jopa tuhansien osallistujien kesken. Vain osallistumalla voit voittaa. Osallistumalla useisiin arvontoihin voittomahdollisuutesi kasvavat. Samaan arvontaan voi osallistua vain kerran, ellei toisin ole sanottu.